איך
שלח מאמר   |   עמוד ראשי   |   מידע עסקי  
..עוד טיפים לדיאטה פיננסים ועסקים אינטרנט בעלי חיים קריירה תחבורה בריאות אלקטרוניקה יחסים אוכל ושתיה לימודים
     << קטגוריות נוספות
ראשי - אוכל ושתיה - מתכונים - איך עושים קצפת ?

איך עושים קצפת ?


קצפת היא קצף יציב העשוי משמנת מתוקה שנטרפה בתוספת סוכר.

על מנת שקצפת תהיה יציבה ונוחה לשימוש, יש הכרח בשני מרכיבים בלבד:

 

1.שמנת מתוקה עתירת שומן (15%-40% שומן בנפח). ככל שתכולת השומן גבוהה יותר, כך הקצפת תהיה מוצקה יותר.

2.סוכר לבן.

 

בתהליך הטריפה, במיוחד כאשר משתמשים במעבד מזון, הסוכר נפרד לסיבים דקיקים (בדומה לצמר

 גפן מתוק) ומהווה תשתית לקצף גבוה ומבריק יותר.

להכנת קצפת חלבית, השמנת מוקצפת במטרפה במהירות בינונית; לאחר זמן מה מגבירים את קצב

 הטריפה, ולאחר תקופת זמן זהה מגבירים את הקצב שוב (עליית מדרגה שליש-שליש-שליש). זאת על

 מנת להוסיף יותר אוויר לתוך התערובת, ולהסתמך על היציבות שהושגה בשלבים קודמים. הקצפה

 מהירה מוקדם מדי תגרום להתפרקותה של השמנת.

 

 יש המוסיפים אבקת אינסטנט וניל לשם קבלת קצפת יציבה יותר (תוספת של סוכר ועמילן במוצר אחד)

להכנת קצפת פרווה, מקציפים מים ושמנת צמחית ביחס של 1:2 לטובת המים.

 

טיפ חשוב להצלחת השמנת

השמנת חייבת להיות מקוררת היטב לפני הקצפתה אפשר לשים אותה

 כמה דקות במקפיא לפני ההכנה ויש המקררים אף את קערת המיקסר עצמה.

בהצלחה!



מקורות

וויקיפדיה


מאת: ליאור ג'בהריאן


תגיות: שמנת, קצפת, How to make whipped cream?






איך עושים קצפת ?
  • rating: 2.8 based on 714 votes.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:דרגו :שתפו

אוכל ושתיה
אומנות
אופנה וסגנון
אינטרנט
אתרים ומקומות
בית וגן
בעלי חיים
בריאות
דיאטה ותזונה
הורות
הריון ולידה
חופשות וטיולים
חוק ומשפט
חשמל ואלקטרוניקה
חתונות ומסיבות
יופי ואסתטיקה
יחסים
לימודים
מוזיקה וכלי נגינה
מחשבים
משחקים ותחביבים
ספורט וכושר
פיננסים ועסקים
פרסום ושיווק
צבא ומשטרה
קריירה
רוחניות
שונות
תחבורה

© 2011 AskHow.co.il      תקנון      מדריכים      AskHow      הצעות למדריכים      למה לפרסם מאמר באתר?      מדריכי וידאו      מדריכי וידאו אחרונים      Company Reports